Baia este spatiul care limiteaza libertatea in materie de design. In consecinta, accesoriile sunt piesele elementare prin care putem concepe decorul potrivit acestei zone.

Tot ce trebuie sa faci este sa analizezi spatiul disponibil pentru a identifica apoi tipul, forma si cromatica accesoriilor de baie in vederea formarii unui decor coerent.

Amenajarea baii din noul aparatament: de unde incepem?

Aranjarea baii implica drept prim pas selectarea obiectelor indispensabile precum chiuveta, WC, robinetii si oglinda.

De asemenea, tine cont ca aceste elemente sa rezonzeze atat intre ele, cat si cu ambientul general al baii.

Corpurile de iluminat au un dublu rol. Dincolo de utilitatea sa practica, lumina in baie are capacitatea de a transforma radical intreaga atmosfera.

Recomandarea designerilor vizeaza amplasarea a doua surse de lumina in baie. De exemplu, poti sa apelezi la o sursa tip aplica ori lustra pentru o baie moderna, iar ca sursa secundara, investeste intr-un corp de iluminat in apropierea oglinzii sau spoturi montate deasupra ei.

Ia in calcul faptul ca accesoriile de baie personalizeaza incaperea. Dincolo de piesele indispensabile, aici ne referim inclusiv la acele lucruri de baza care nu trebuie alese la intamplare – sapuniera, suportul pentru articole de igiena dentara, prosoapele de baie, perdeaua de dus, suportul pentru hartie igienica si cosurile pentru depozitarea articolelor de uz zilnic.

Detaliile fac diferenta. Prin urmare, desi par obiecte neinsemnate, acestea impreuna cu obiectele de baza creaza un ambient unitar. Ideea este sa realizezi din aceasta incapere o oaza de relaxare.

Cabina de dus este o combinatie de vis intre confort, utilitate si eleganta. Obiceiul montarii unei cabine de dus in detrimentul cazilor este tot mai raspandit, mai ales in cazul aparatamentelor de bloc unde spatiul nu este tocmai generos.

O cabina de dus cu usi glisante ori un sistem de dus incastrat sunt solutii ingenioase pentru amenajarea unei bai de mici dimensiuni.

Montarea unui bideu reprezinta de asemenea o idee tot mai populara, datorita numeroaselor avantaje pe care le implica acest element.

Instalarea unui bideu se va dovedi o alegere practica mai ales in cazul bailor lungi si inguste sau a familiilor cu persoane in varsta, sau copii.

Cu cat intr-o locuinta traiesc mai multe persoane, cu atat mai necesara devine selectarea unei baterii de dus rezistente la uzura, rugina, sau calcar.

Bateria de dus de care ai nevoie implica un sistem de montare convenabil pentru fiecare persoana din casa, astfel incat sa poata controla apa dupa preferintele proprii.

In procesul de amenajare a unei bai, de preferat ar fi ca latura practica sa o dubleze pe cea estetica. In general este indicat sa te rezumi la piese de mobilier mai putine si in forma dreptunghiulara sau ovala, care sa avantajeze forma camerei.

In ceea ce priveste gresia si faianta, selecteaza nuante de bej, gri sau alb care sa creeze iluzia unui spatiu mai mare. Pastreaza nuantele tari sau inchise exclusiv in partea inferioara sau pe suprafete mici.

5 thoughts on “Idei pentru amenajarea bailor de apartament – Obtine un spatiu modern ca in reviste fara cheltuieli inutile

  1. Sunt surprins de performantele slabe ale unor echipe mari din Liga 1. Articolul mentioneaza faptul ca unele cluburi nu isi platesc jucatorii la timp, ceea ce poate duce la scaderea motivatiei acestora. Este necesar sa se ia masuri pentru a remedia aceasta situatie.

  2. Ma bucur sa vad ca se discuta si despre problemele financiare ale cluburilor din Liga 2. Este important ca aceste echipe sa primeasca sprijin pentru a se dezvolta si a contribui la crearea unei competitii mai puternice.

  3. Acest articol despre fotbalul romanesc este foarte interesant. Sunt de acord cu autorul ca echipa nationala ar trebui sa investeasca mai mult in tinerii talentati din Liga 1 pentru a avea rezultate mai bune.

  4. M-am bucurat sa citesc acest articol pentru ca imi place fotbalul si sunt interesat de performantele echipei nationale. Sper ca jucatorii sa isi revina si sa obtina rezultatele dorite in viitoarele meciuri.

  5. Articolul de pe Footy.ro despre ultimul meci al echipei nationale este foarte interesant si bine scris. Sunt de acord cu analiza facuta de autor si cred ca echipa trebuie sa se concentreze mai mult pe strategie pentru a obtine rezultate mai bune.

Comments are closed.